Sæson: Agurk

Fra 1 juni til slut august
Agurk med fynsk rygeost
75,-

Sæson: Asparges

Fra start 1 april til slut juli
Asparges med røget laks og dildmayonnaise
75,-

Sæson: Tomat

Fra 1 juni til slut august
Tomat med rød- og ristede løg samt mayonnaise
62,-
sildemadder

Sæson:Sild

Fra 1 november til slut december
Sildesæt med hvid og rød Christiansøsild, løg og kapers. Smurt med svinefedt
68,-

Sæson: Kylling med karry

Fra medio juni til slut september
Kylling med karrymayonnaise, ribs og knust bacon
75,-

Fiskefrikadelle

Fiskefrikadelle lavet af torsk med dildmayonnaise og rejer
68,-

Sæson:Marineret laks

Fra 1 marts til 30 april
Citronmarineret laks med creme, fennikel, dild og citronfilet
72,-

Æg og rejer

Økologiske æg med håndpillede rejer, citronmayonnaise og karse
68,-

Sæson: Avocado

Fra 1 juni til slut august
Avocado med krebsehalesalalt og citron 
99,-

Fiskefilet

Smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, dild kapers og citron
120,-

Røget laks

Færøsk røget laks på hvedebrød. Med arguke ring, peberrodssalat og urter
110,-

Laksesalat

Kold- og varmrøget laks, creme fraiche, mayonnaise, kapers, løg, ørredrogn og rugbrødschips
110,-

Rejemad

Håndpillede svenske rejer på hvedebrød med mayonnaise og citron
125,-

Kartoffelmad

Kartofler med stegte og rå løg, mayonnaise, purløg og timian
58,-

Hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat med bacon og kørvel
68,-

Leverpostej

Med hjemmesyltede rødbeder og tyttebær, bacon og urter
62,-

Øko Flæskesteg

Med sprød svær, hjemmesyltet rødkål og agurkesalat
82,-

Tatar

Friskhakket tatar med pickles, peberrod, løg og æg
95,-

Frikadelle

Med hjemmelavet kartoffelsalat og timian
68,-

Roastbeef

Med pickles, hjemmelavede stegte løg, argurkesalat og peberrod
72,-